Programi i referimit Poloniex - Fitoni 20% tarifa tregtimi për ju 10% për ta (gjithsej 5,000 USDC)

Programi i referimit Poloniex - Fitoni 20% tarifa tregtimi për ju 10% për ta (gjithsej 5,000 USDC)
 • Periudha e promovimit: 180 ditë nga data e regjistrimit të referimit ose derisa ftuesi dhe referimi së bashku të kenë fituar një total prej 5,000 USDC.
 • Promovimet: Fitoni 20% në tarifat e tregtimit të miqve tuaj dhe ata do të fitojnë 10% mbrapa (Gjithsej 5,000 USDC)


Programi i referimit Poloniex

Pavarësisht nëse jeni një tregtar, HODLer ose thjesht një tifoz i vendosur i Poloniex, mund t'i ftoni miqtë tuaj të bashkohen me Poloniex dhe të fitoni nga tarifat e tyre të tregtimit.

Si ftues, klientët ekzistues të Poloniex do të fitojnë 20% të tarifave neto të tregtimit që paguajnë miqtë e tyre dhe miqtë e tyre (referimet) do të marrin 10% të tarifave të tyre neto të tregtimit . Të dy ftuesit dhe referuesit do të fitojnë shpërblime deri në 180 ditë nga data e regjistrimit të referimit ose derisa të dyja palët të fitojnë një shpërblim total prej 5,000 USDC.


Si të ftoni miqtë

1. Merrni kodin tuaj
Të gjithë klientët e Poloniex mund të kenë akses në kodin e tyre të referimit nga cilësimet e llogarisë së tyre. Hyni në llogarinë tuaj Poloniex për të gjetur kodin tuaj të referimit.

2. Ftoni miqtë tuaj
Ndani kodin tuaj të referimit me miqtë, familjen dhe në rrjetet tuaja sociale. Çdo person që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj do të jetë një person tjetër nga i cili mund të fitoni.

3. Filloni të fitoni
Mirëpritni referimet tuaja me 10% zbritje të tarifës së tregtimit dhe kur ato tregtojnë në Poloniex, ju do të fitoni 20% të tarifave të tregtimit që ata paguajnë, deri në një maksimum prej 5,000 USDC.

4. Zgjeroni rrjetin tuaj
Sa më shumë të ndani, aq më shumë fitoni. Vazhdoni të ndani kodin tuaj të referimit me rrjetin tuaj për të mbajtur të ardhurat.

Shpërblime

 • Shpërblimet do t'u paguhen ftuesve dhe referuesve një herë në ditë në USDC.
 • Shpërblimet llogariten në bazë të tarifave të tregtimit të spotit neto dhe të marzhit të paguara në tregjet në vendet e referimit. Tarifat neto të tregtimit llogariten në një nivel të ekzekutimit të tregtisë. Sa herë që një referim përfundon një tregti, ne do të shikojmë tarifat që ata paguajnë të kombinuara me tarifat që paguan pala tjetër nga ana tjetër e tregtisë së tyre.
 • Tarifat neto të tregtimit = [Tarifat e tregtimit të paguara nga referimi + tarifat e tregtimit të paguara nga pala tjetër tregtare]
 • Kjo llogaritje do të ndodhë për çdo tregti që përfundon referimi juaj. Totali i tarifave të tregtimit neto çdo ditë do të përcaktojë si shpërblimet ditore të ftuesit ashtu edhe të referuesit.
 • Nëse shpërblimet totale ditore të një ftuesi ose referimi janë më pak se 0.00000001 USDC, shpërblimet nuk do të paguhen.


Termat dhe Kushtet e Programit të Referimit

 • Të dy klientët e nivelit 1 dhe të nivelit 2 mund të marrin pjesë dhe secili klient mund të ftojë sa më shumë miq që dëshiron. Nuk ka asnjë kufi për numrin e referimeve që mund të ketë një llogari.
 • Një referim mund të lidhet vetëm me një ftues. Kodi referues i një ftuesi duhet të futet kur referimi krijon një llogari Poloniex. Nëse referimi nuk fut një kod gjatë regjistrimit, ata nuk do të lidhen me ftuesin dhe as ftuesi apo referuesi nuk do të fitojnë shpërblime.
 • Klientët nuk mund ta ftojnë veten për të fituar shpërblime duke përdorur llogari të shumta. Pasi të zbulohet kjo sjellje, do të skualifikoheni nga Programi i Referimit dhe të gjitha shpërblimet e fituara ose të grumbulluara të referimit do të anulohen menjëherë.
 • Klientët nuk mund të ftojnë llogari të zotëruara ose të kontrolluara nga klientët ekzistues të Poloniex. Pasi të zbulohet kjo sjellje, do të skualifikoheni nga Programi i Referimit dhe të gjitha shpërblimet e papaguara të referimit të fituara ose të grumbulluara do të anulohen menjëherë.
 • Ne nuk jemi në gjendje të pranojmë referime nga dhe nuk mund të paguajmë shpërblime për llogaritë e klientëve që janë të ngrira, të mbyllura ose të bazuara jashtë një vendi në listën tonë të vendeve të ndaluara (amerikanë ose një territor i kufizuar)
 • Poloniex rezervon të drejtën të modifikojë rregullat ose shpërblimet e këtij Programi të Referimit në çdo moment duke publikuar një grup të përditësuar informacioni programi në këtë artikull të qendrës së ndihmës.


Pyetjet e shpeshta të programit të referimit

Kush janë ftuesit?
Ftuesit janë klientët që sjellin miqtë e tyre (referime) në Poloniex. Kur një referim krijon një llogari, ata duhet të shtojnë kodin e referimit të ftuesit për të marrë pjesë në program. Si ftues, ju do të fitoni 20% në tarifat e tregtimit të referimeve tuaja dhe mund të referoni sa më shumë miq që dëshironi.

Kush janë referimet?
Referimet janë klientë që janë ftuar nga një mik në Poloniex. Kur një referim krijon një llogari, ata duhet të shtojnë kodin e referimit të ftuesit për të marrë pjesë në program. Si referim, ju do të fitoni një zbritje prej 10% në tarifat tuaja të tregtimit. Pasi të keni një llogari, mund të bëheni edhe ftues dhe të filloni të referoni miqtë tuaj për të fituar më shumë shpërblime.

Si mund të aplikoj kodin e referimit të një ftuesi në llogarinë time?
Në mënyrë që të bëheni referues, duhet të shtoni kodin e ftuesit në llogarinë tuaj kur regjistroheni për herë të parë. Pasi të jetë krijuar llogaria juaj, nuk ka asnjë mënyrë për të aplikuar kodin. Sigurohuni që të aplikoni kodin e mikut tuaj përpara se të krijoni llogarinë tuaj!

Ku mund t'i shoh fitimet e mia të referimit dhe sa shpesh shpërndahen ato?
Shpërblimet do t'u paguhen ftuesve dhe referuesve një herë në ditë në USDC. Ju mund t'i shikoni të gjitha shpërblimet tuaja duke shkuar këtu .

Nëse regjistrohem ose ftoj dikë me një kod referimi, çfarë informacioni mund të shohë ftuesi/referuesi për llogarinë time?
Si ftuesit ashtu edhe referuesit mund të shohin shpërblimet që kanë fituar nëpërmjet programit të referimit. Shpërblimet ndahen nga Shpërblimet e Ftuesit dhe Shpërblimet e Referimit në baza kumulative dhe ditore. Ftuesit mund të shikojnë gjithashtu numrin total të referimeve që janë regjistruar duke përdorur kodin e tyre të referimit, por jo detaje të mëtejshme për ato llogari.
Thank you for rating.